Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62235

Vacature: Parttime Verzorgende voor Zorgcentrum Larisa in Maastricht

VACATURENR lv-62235 (14-02-2018)

Ben jij die topper met een passie voor zorg die graag in teamverband werkt? Laat jij je niet snel van de wijs brengen en kan je goed dingen regelen? Durf je verantwoordelijkheid te nemen? En het belangrijkste: vind je het ook vanzelfsprekend dat je er écht bent voor je cliënt? Dan willen we graag met jou in gesprek. De functie is voor 20 tot 28 uur per week.

Welke taken ga je doen?
Je hebt een breed en gevarieerd takenpakket, waarvan we hier de belangrijkste noemen.
 • Je verricht (zorg)handelingen van verpleegtechnische aard volgens de daarvoor geldende protocollen.
 • Je biedt (psycho) sociale begeleiding aan onze bewoners en individuele zorg. Het zorgplan is leidend bij alles wat je doet.
 • Goede communicatie is belangrijk. Dat weet jij als geen ander: je zorgt voor een goede afstemming met je collega’s en wisselt alle mogelijke informatie die belangrijk is voor de zorg met hen uit.
 • Je hebt het voorrecht om jonge mensen aan werkervaring te helpen door hen een goede start in het arbeidsproces te geven. Anders gezegd, je begeleidt leerlingen en stagiaires, adviseert en beoordeelt hen.
 • Omdat zorg 24 uur per dag doorgaat, werk je in wisselende diensten.

Wat vragen wij van jou?
 • Een diploma verzorgende (IG).
 • Dat je een passie hebt voor de zorg en graag samenwerkt, vinden wij vanzelfsprekend. Plannen en organiseren gaat jou gemakkelijk af.
 • Bij Envida zien we graag dat onze medewerkers zichzelf blijven ontwikkelen. Als je bereid bent om trainingen te volgen, is dat een pluspunt voor jou.

Wat mag jij van ons verwachten?
 • Betaling volgens de cao-VVT. De functie van Verzorgende IG is ingeschaald in functiegroep 35. Jouw salaris ligt tussen de € 1.767,87 en € 2.566,28 bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Dit is exclusief onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.
 • Wij stimuleren dat je jezelf blijft ontwikkelen via opleidingen en trainingen. Bij Envida heb je volop mogelijkheden om door te groeien.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een interessante fietsregeling en het gratis lidmaatschap van Service van Envida. Dankzij dit lidmaatschap krijg je kortingen op allerlei diensten en producten.
 • Daarnaast heeft Envida een actieve ontspanningscommissie, die tal van activiteiten voor de medewerkers organiseert.

Welk contract krijg je?
Je krijgt een jaarcontract, dat bij goed functioneren en gelijkblijvende omstandigheden overgaat in een vast dienstverband. Medewerkers van Envida die al een contract voor onbepaalde tijd hebben, behouden hun vaste aanstelling.

Meer weten?
Wil je meer weten over de functie, het team of het zorgcentrum, neem dan contact op met de Teamleiders Niebe van der Heijden, tel. 06-34838913 of Petra van der Linden, tel. 06-30607749. Voor informatie over Envida verwijzen we je graag naar onze website www.envida.nl.

Solliciteren?
Herken je je in dit beeld en zie je je al bij Envida werken? Dan zien we graag jouw sollicitatiebrief en curriculum vitae tegemoet. Mail deze naar sollicitatie@envida.nl ter attentie van Suzanne Stijnen, Adviseur Personeelszaken. Vergeet niet om het vacaturenummer 1837 erbij te vermelden.

E-mail  sollicitatie@envida.nl
Meer info  www.envida.nl