Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62199

Vacature: Apothekersassistente spoedapotheek voor Laurentius in Roermond

VACATURENR lv-62199 (09-02-2018)

Wij zijn op zoek naar een

APOTHEKERSASSISTENTE SPOEDAPOTHEEK

Vacaturenummer 18-030


Over Laurentius
Het Laurentius Ziekenhuis is een ziekenhuis met een overzichtelijke schaal, een informele cultuur en korte lijnen tussen medewerkers onderling en tussen patiënt en zorgverlener. We hebben een breed zorgaanbod waarbij alle basiszorg voorhanden is en door samenwerking met andere zorgpartners kunnen we ook hoog complexe zorg bieden. Betrokkenheid bij de patiënt en klantgerichtheid zijn belangrijk voor ons. ‘Liefdevolle zorg met passie’ is onze visie en onze kernwaarden aandacht, optimisme, deskundigheid en respect zijn de basis van ons handelen.

Apotheek Laurentius Kwartier
In december 2008 is de poliklinische apotheek oftewel Apotheek Laurentius Kwartier geopend. Sinds 2015 is Apotheek Laurentius Kwartier een 24-uurs apotheek. Overdag levert Apotheek Laurentius Kwartier medicatie aan patiënten die de polikliniek bezoeken of met ontslag gaan. Tevens levert de apotheek medicatie aan patiënten woonachtig in de wijk en aan een verzorgingstehuis. De apotheek streeft er naar om alle geneesmiddelen meteen uit voorraad aan de klant te leveren. Naast geneesmiddelen op recept verkoopt Apotheek Laurentius Kwartier zelfzorgmiddelen verbandmiddelen en verzorgingsproducten. Buiten kantooruren fungeert Apotheek Laurentius Kwartier als een dienstapotheek. Spoedeisende apotheekhulp wordt geleverd aan de regio door een deskundig apotheekteam.

De functie
Je werkt je uren buiten kantooruren, in weekenden en op feestdagen (in de dienstapotheek) conform geldend rooster. De functie is per direct beschikbaar en het aantal uren is in overleg. Eventueel ook te combineren met een baan elders in (dag)diensten. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke arbeidsovereenkomst, met bij gebleken geschiktheid uitzicht op verlenging.

Wie zoeken we?
Communicatief sterk, leergierig, zelfstandig, kwaliteitsbewust en initiatiefrijk. Je hebt hart voor patiënten en voor collega’s en je beschikt over een gezonde mix van ondernemingslust, flexibiliteit en liefde voor het vak. Een diploma apothekersassistent is vereist en je hebt enkele jaren ervaring in een openbare of poliklinische apotheek. Werkervaring in een dienstapotheek is een pré.

De uitdaging ligt voor jou in het leveren van goede zorg, inclusief genees- en hulpmiddelen aan patiënten. Je bent hulpvaardig, geduldig, vriendelijk en doortastend en geeft duidelijke informatie over geneesmiddelen en het gebruik hiervan. Hierover heb je overleg met de verschillende betrokken disciplines in en buiten het ziekenhuis: de specialisten, de verpleging, de ziekenhuisapotheek, de huisartsen en de thuiszorg.

Wat bieden we jou?
De CAO Ziekenhuizen is op deze functie van toepassing. De salariëring is conform FWG schaal 40 uit de CAO-Ziekenhuizen, inschaling is afhankelijk van de ervaring die je meebrengt.
Indien Laurentius met jou een arbeidsovereenkomst aangaat, dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Informatie en sollicitatie
Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Fons Daamen, afdelingsmanager tel 0475 382588 of met Gonnie Munsterman, teamleider,
tel 0475 382696.
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Marlouke Smeets HRM adviseur, tel 0475 382824

Tot uiterlijk 19 februari 2018 kun je reageren via onderstaand sollicitatieformulier.

Klik hier om het sollicitatieformulier te openen.

Solliciteren
Meer info  www.lzr.nl