Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62195

Vacature: Parttime Medewerker Begeleiding voor Daelzicht in Regio Zuid Limburg

VACATURENR lv-62195 (09-02-2018)

MEDEWERKER BEGELEIDING


Daelzicht regio Zuid Limburg
Diverse locaties: Zuydstaete, Rijksweg Noord, In de Mehre en Eindstraat

Beschik jij over een begeleidende en/of een verzorgende opleiding? Kun jij je inleven in de vragen van cliënten? Zorg jij samen met je collega’s voor een gezellig thuis voor onze cliënten? Dan past de vacature van Medewerker Begeleiding op één van onderstaande locaties mogelijk bij jou!

De locaties zijn:
 • Zuydstaete (Sittard)
Zuydstaete is een woonlocatie met appartementen, waarbij 34 cliënten wonen met een matig tot licht verstandelijke beperking. De appartementen zijn verdeeld over 3 verdiepingen. De doelgroep is zeer divers. Er vindt zowel begeleiding plaats, als ook verzorging. Er wonen een aantal cliënten, die samenwonen als stelletje. Maar bij een andere verdieping ligt het accent meer op de ADL, dagstructuur en groepsgebeuren.
 • Rijksweg Noord (Sittard)
Rijksweg Noord is een woonlocatie midden in het centrum van Sittard waar 32 cliënten wonen met een licht tot matig verstandelijke beperking. De leeftijd varieert van 20 tot 80 jaar oud. Elke cliënt heeft zij eigen appartement maar kan te allen tijde gebruik maken van de algemene groepsruimtes. Bij een aantal cliënten ligt de nadruk op ontwikkeling en stimuleren van zelfredzaamheid en bij de andere cliënten op kwaliteit van leven en verzorging.
 • In de Mehre (Susteren)
Op de locatie wonen In de Mehre in Susteren wonen 16 tot 18 cliënten in de leeftijd van 24 tot 79 jaar. Het zijn cliënten met een licht tot matige verstandelijke beperking waarbij de hulpvraag per cliënt heel divers is. Door de diverse doelgroep ligt bij de ene cliënt de nadruk op ontwikkeling en stimuleren van zelfredzaamheid en bij de andere cliënt op kwaliteit van leven en verzorging.
 • Eindstraat (Geleen)
Binnen de locatie Eindstraat te Geleen woont een groep cliënten, met een matige tot lichte verstandelijke beperking met diverse zorgvragen, waaronder autistisch spectrum stoornis psychiatrische problematiek en ouder wordende cliënt. De begeleiding is vooral gericht op ondersteuning bieden bij de ontwikkeling en/of behoud van zelfstandigheid en de participatie in de maatschappij, zoals begeleiding van dag-invulling, werk, vrije tijd en het opbouwen van een sociaal netwerk

Functieomschrijving
Als Medewerker Begeleiding geef je op methodische wijze mede uitvoering aan de hulpvragen die in het ondersteuningsplan van de cliënten zijn omschreven. Je bent in staat, zowel individueel als in teamverband, begeleiding en/of ondersteuning te bieden aan de cliënt.
Essentieel voor het uitvoeren van deze functie is dat je werkt vanuit de houding zorgen dat (faciliteren) in plaats van zorgen voor (verzorgen).
Bij het begeleiden is het bieden van structuur en duidelijkheid belangrijk. Je bent iemand die stevig in zijn schoenen staat en klantgericht kan werken.
Je bent creatief en zoekt, voortdurend naar de mogelijkheden van de cliënt.

Wij vragen
 • Een relevant diploma in Zorg en Welzijn op minimaal niveau MBO-3.
 • Je hebt ervaring in de gehandicaptenzorg, bij voorkeur met diverse doelgroepen. Je werkt vanuit en onderschrijft de support-visie.
 • Je bent in staat zelfstandig te werken, pakt je rol in een team en hebt een warm hart voor onze cliënten!
 • Je kunt zowel dagdiensten als avond-, slaap- en weekenddiensten draaien.
 • Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Daelzicht is gehouden aan de Wet Kwaliteit Klachten en Geschillen in de Zorg (WKKGZ). In deze wet is vastgelegd dat het inwinnen van referenties verplicht is. Bij een indiensttreding zal een referentiecheck worden uitgevoerd.

Dienstverband
Voor deze functie bieden wij een tijdelijk dienstverband van 12 of 20 uur per week voor de duur van 1 jaar met de intentie tot een vast dienstverband.

Werktijden
Er wordt gewerkt in wisselende diensten. (inclusief weekend- avond- en slaapdiensten).

Salaris
De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing.
De functie medewerker begeleiding is ingedeeld in FWG 35.

Aanvullende informatie
Deze vacature wordt zowel in- als extern geplaatst, waarbij interne kandidaten voorrang hebben in de sollicitatieprocedure.
Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform de Nota Werving & Selectie voorrang in het plaatsingsproces. Als de functie wordt vervuld door een medewerker die al een vast dienstverband heeft bij Daelzicht, blijft dat dienstverband gehandhaafd.

Informatie
Het is mogelijk informatie over de functie in te winnen bij de volgende teamleiders:
 • Joep Rutten, teamleider locatie Rijksweg Noord, 06-11773609.
 • Moniek Schmeits, teamleider, locatie Zuydstaete & In de Mehre, 06-13596490
 • Tonnie Braeken, teamleider, locatie Eindstraat, 06-20913219

Solliciteren
Organisatie: Daelzicht
E-mail: sollicitatie@daelzicht.nl
Vacaturenummer: V 02.07

Overig: Belangstelling? Stuur je schriftelijke sollicitatie met CV, uitsluitend digitaal en onder vermelding van vacaturenummer V 02.07 voor 20 februari naar Daelzicht, via het e-mail adres: sollicitatie@daelzicht.nl. Gesprekken voor deze functie zijn gepland op 23-02.

Contactpersoon naam: Peter Hannen
Contactpersoon functie: Recruiter
Plaatsingsdatum: 09/02/2018
Sluitingsdatum: 19/02/2018

Kijk voor deze en vele andere vacatures in zorg en welzijn op www.zorgnetlimburg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  sollicitatie@daelzicht.nl
Meer info  www.daelzicht.nl