Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62189

Vacature: HR Manager voor Plalloy MTD in Kerkrade

VACATURENR lv-62189 (09-02-2018)


Plalloy MTD B.V. is een thermoplastisch compound bedrijf dat is gevestigd in Kerkrade. Het is Plalloy's strategie om haar klanten, veelal vanuit de automotive sector, te bedienen met kwaliteitsproducten en -diensten, gebruik makend van haar excellente faciliteiten, laboratorium, apparatuur en compounding & colouring technologie. Plalloy heeft twee gerenommeerde Japanse aandeelhouders en is ingericht conform de geldende kwaliteits-, veiligheids- en milieuvereisten. Wij zijn op zoek naar een authentieke en gedreven HR Manager die in staat is om tezamen met het Management Team de ingezette verandering verder te begeleiden.

HR MANAGER (M/V)

(fulltime)


De HR Manager rapporteert aan de Managing Director en is sparringpartner voor directie en management met betrekking tot de verdere professionalisering van de organisatie en HR. Je maakt onderdeel uit van het Management Team (MT).

Jouw uitdaging
De functie van HR Manager is een veelzijdige HR-functie. In deze rol bepaal je mede de koers en weet je HR te positioneren als een strategische partner, maar ook als een zorgvuldige en betrouwbare uitvoerder van het beleid. Je begeleidt de organisatie bij de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van HR en je stemt het HR-beleid af met de ondernemingsraad.

Tot je takenpakket behoort advisering met betrekking tot de werving & selectie van nieuw personeel en het verder ontwikkelen van het bestaande raamwerk voor opleidingsbeleid en -structuur. Tevens is het organiseren en ten uitvoer brengen van Employee Performance Management onderdeel van jouw takenpakket. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het bewaken en beheersbaar houden van het ziekteverzuim binnen de gehele organisatie inclusief het faciliteren van de leidinggevenden op het gebied van Wet Verbetering Poortwachter en het ondersteunen in het voeren van (frequent) verzuimgesprekken.

Binnen de eveneens tot je takenpakket behorende portefeuille General Affairs ben je verantwoordelijk voor de uitvoerende taken rondom de expats, zoals vergunningen aanvragen, verblijf regelen en ben jij tevens hun aanspreekpunt. Binnen deze portefeuille ben je ook verantwoordelijk voor juridische- en compliance aangelegenheden, de tijdsregistratie, het invullen van de rol van contactpersoon voor de ondernemingsraad en de diverse uitzendbureaus en (onderwijs-)instellingen. Tot slot ben jij medeverantwoordelijk voor het op een correcte wijze begeleiden van (automotive) audits op het gebied van HR en General Affairs.

Jouw profiel
Om deze veelzijdige en uitdagende functie goed te kunnen vervullen vragen wij het volgende:
  • Een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur op het vlak van Personeel & Organisatie;
  • Meerdere jaren werkervaring in het HR-vakgebied, opgedaan in een industriële omgeving;
  • Gedegen kennis van het arbeidsrecht en uitgebreide ervaring met overlegstructuren (o.a. met de OR);
  • Om succesvol te zijn kun je uitstekend plannen en organiseren, ben je ook in staat om op een plezierige manier weerwoord te geven bij weerstand en kun je mensen en initiatieven verbinden;
  • Veranderkundig in staat zijn om gedoseerd en met implementatiekracht vernieuwingen te realiseren;
  • Doortastendheid, overtuigingskracht en flexibiliteit;
  • Communicatief zeer vaardig in woord en geschrift (Nederlands en Engels);
  • Uitstekende vaardigheden op het gebied van automatisering.

Jouw competenties
Je bent een pragmatische allround HR Manager die gemakkelijk acteert op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. Je voelt je thuis in een dynamische, no–nonsens omgeving. Je wijze van communiceren en handelen is overtuigend, direct en doortastend. Je beschikt over de kwaliteiten en drive om de HR functie adequaat in te vullen en bent er niet vies van om ‘met je voeten in de klei’ te staan.

Ons aanbod
Wij bieden veel mogelijkheden voor persoonlijke inbreng en groei in een informele en uitdagende omgeving. Daarnaast bieden wij bij deze functie passende, marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Neem voor meer informatie contact op met Vera Vos via telefoonnummer 045 750 4332. Wil je direct solliciteren op deze functie? Mail dan jouw CV en een duidelijke motivatiebrief waarop je ingaat op de vereisten naar vera.vos@plalloy.nl.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

E-mail  vera.vos@plalloy.nl
Meer info  www.plalloy.nl