Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62182

Vacature: Medewerker Bedrijvencontactpunt voor Gemeente Heerlen

VACATURENR lv-62182 (08-02-2018)

Heerlen, centrum van Parkstad Limburg
Heerlen is een eigentijdse stad die net zo divers is als we zelf zijn. Wij zijn nuchter en staan met beide benen op de grond, niet bang om samen uitdagingen aan te pakken en te leren. Het verleden verdient ons respect en daarop bouwen we onze toekomst. Ook dat doen we eigentijds, we benutten onze cultuur en bedrijvigheid steeds op nieuwe manieren en zo blijven we ons ontwikkelen. Heerlen is een stad om trots op te zijn. Kortom, wij zijn Heerlen!

Afdeling REO
De afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling zorgt voor een verantwoorde ruimtelijke inrichting van de stad. Hiervoor schept zij beleidskaders voor een duurzame economische en ruimtelijke ontwikkeling. Onderdeel van deze duurzame ontwikkeling is de zorg voor een hierbij passend ondernemersklimaat.

Om verder vorm te geven aan onze ambities zoeken wij binnen het bureau Bestemmingsplannen en Milieumaatregelen, cluster Bedrijvencontactpunt een

MEDEWERKER BEDRIJVENCONTACTPUNT

fulltime (36 uur),

Vacaturenummer 17073

Functie informatie:
Binnen het cluster Bedrijvencontactpunt fungeert de medewerker als eerste aanspreekpunt bij vragen en activiteiten vanuit het bedrijfsleven en verleent diensten aan het bedrijfsleven rechtstreeks dan wel via het Ondernemershuis. Hij/ zij begeleidt als accountmanager bedrijven bij vestigings- of uitbreidingsplannen, bevordert contacten tussen overheid, bedrijfsleven en onderwijsinstellingen en heeft daarbij een signaleringsfunctie richting bestuur en gemeentelijke organisatie. Dit draagt bij aan het imago en de marketing van de gemeente, omdat dit direct van belang is voor het behouden en aantrekken van ondernemingen. De medewerker Bedrijvencontactpunt heeft mede een aanjaagrol t.a.v. nieuwe economische ontwikkelingen en participeert in projectgroepen en samenwerkingsverbanden voor economisch beleid.

Functie-eisen:
  • Je beschikt over een HBO+ werk- en denkniveau (bijv. HEAO – Commerciële economie of Bedrijfseconomie) aangevuld met de opleiding NIMA Business Marketing.
  • Je hebt een ondernemersmentaliteit.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, denkt in kansen en hebt doorzettingsvermogen.
  • Je beleeft plezier aan het werken binnen een complexe en politiek gedomineerde omgeving. Daarnaast ben je sociaal vaardig, zelfsturend en initiatiefrijk.
  • Je bent bereid om – in voorkomende gevallen – in de avond en in het weekend te werken.

Salaris:
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 4.225,- bruto per maand (schaal 10) bij een volledig dienstverband.

Sollicitaties:
Belangstellenden kunnen hun sollicitatiebrief onder vermelding van vacaturenummer 17073 vóór 20 februari 2018 mailen aan mw. mr. M. Hendriks-Lamers, hoofd van de afdeling REO van de gemeente Heerlen, via het secretariaat: mw. C. Brouwers, c.brouwers@heerlen.nl.

Overige Informatie:
Nadere inlichtingen over deze functie kunt u inwinnen bij dhr. mr. M. Sanna (coördinator Bedrijvencontact-punt) of mw. drs. C. Mulders (hoofd bureau Bestemmingsplannen en Milieumaatregelen) via telefoon-nummer 14-045.
Voor meer informatie over Gemeente Heerlen raadpleeg de internetsite: www.heerlen.nl

Personeelsbeleid
Bij een vitale stad horen vitale, dynamische medewerkers. Daarom hechten wij aan een eigentijds personeelsbeleid met veel ontwikkelingsmogelijkheden.

Medewerkers worden benoemd in algemene dienst bij de gemeente Heerlen.

Wij bieden o.a. aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, ruime opleidingsfaciliteiten, flexibele werktijden.

E-mail  c.brouwers@heerlen.nl
Meer info  www.heerlen.nl