Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62177

Vacature: Werkbegeleider 50/50 Store voor Leger des Heils Limburg/Brabant in Maastricht

VACATURENR lv-62177 (08-02-2018)

WERKBEGELEIDER 50/50 STORE MAASTRICHT


Bedrijfsinformatie
De werkeenheid Leger des Heils Limburg/Brabant verleent onder andere hulp, zorg en dienstverlening aan dak- en thuislozen in Maastricht, Heerlen, Eindhoven en Venlo. Wij hebben onder meer de volgende werkvormen: laagdrempelige opvangvoorzieningen, sociaal pension, ambulante woonbegeleiding, domushuizen, Vast en Verder.

Werken bij het Leger des Heils Limburg/Brabant biedt naast werken met leuke collega’s aan kwalitatieve projecten nog een aantal extra voordelen. Allereerst profiteer je van een prima arbeidsvoorwaardenpakket. Daarnaast kun je jezelf ontplooien door gerichte, vakinhoudelijke ondersteuning en opleidingen/trainingen.

Functieomschrijving
Voor onze 50/50 store in Maastricht zoeken wij een collega die zich richt op onze deelnemers die daar dagbesteding volgen.
50|50 Store biedt trendy, verantwoorde (eco)kleding en eigentijdse lifestyleproducten waar een verhaal achter zit. Je vindt in onze store kleding van bekende merken zoals Kuyichi, Expresso en Skunkfunk. Het assortiment is eigentijds en wordt continu up to date gehouden. Daarnaast heeft deze store ook nog een horeca gedeelte.

Functie-eisen
  • Een afgeronde MBO-opleiding niveau 4, in de richting maatschappelijke zorg, persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen, pedagogisch medewerker of daarmee vergelijkbaar.
  • Kennis en affiniteit met specifieke doelgroepen en maatschappelijke zorg.
  • Bij voorkeur ervaring in retail en ervaring met trajectmatig werken
  • In bezit van rijbewijs en beschikking tot auto

Wij zoeken Iemand die weet hoe een winkel georganiseerd is, over goede communicatieve vaardigheden beschikt en ook affiniteit voelt met de doelgroep van het Leger des Heils. Daarnaast is een goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid en computervaardigheid wenselijk

Arbeidsvoorwaarden
Het Leger des Heils doet ertoe in onze samenleving. Jouw werk bij ons daarmee ook. Het is werk dat zowel professioneel als persoonlijk voldoening geeft. We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie en bieden je een plek waar je ook veel kunt leren.

Primaire arbeidsvoorwaarden:
  • Een functie van 32 uur per week;
  • Arbeidsvoorwaarden volgens CAO Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening schaal 6

Secundaire arbeidsvoorwaarden:
  • Opname pensioenfonds PFZW;
  • Je krijgt de beschikking over een individueel keuzebudget en een loopbaanbudget. Het loopbaanbudget geeft je de mogelijkheid te investeren in duurzame inzetbaarheid, het individuele keuzebudget kan naar behoefte worden ingezet in de vorm van tijd of geld.

Contactinfo
Ben jij geïnteresseerd in de bovenomschreven functie? Solliciteer dan nu via onze website www.werkenbijhetlegerdesheils.nl.
De sollicitatie dient vóór 19 februari 2018 bij ons binnen te zijn.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 8.

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met de heer Wilbert van der Linden, afdelingshoofd Bureau Trajectmanagement, te bereiken op telefoonnummer: 06-15424053.

Solliciteren
Meer info  www.legerdesheils.nl