Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62127

Vacature: Operator voor Mexma Food in Kerkrade

VACATURENR lv-62127 (07-02-2018)

OPERATOR (38 UUR)


Mexma Food B.V.
Mexma Food is een producent van tortilla’s (wraps), gevestigd in Kerkrade. We zijn een jong, dynamisch en groeiend bedrijf. Mexma staat voor gegarandeerde kwaliteit. Door het kort opvolgen van relevante marktontwikkelingen en goede en snelle productontwikkelingen willen we tot de top tortilla producenten van Europa gaan horen.

Wegens uitbreiding van onze productiecapaciteit zijn wij per direct op zoek naar een ervaren operator bakkerij. Heb jij de technische affiniteit en wil je als volwaardig operator aan de slag, dan ben jij wellicht de persoon die Mexma zoekt.

Taken en verantwoordelijkheden
Als operator bakkerij ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de productielijn. Je bereidt de degen en controleert het product op de juiste afmetingen, gewicht en kwaliteit. Je zorgt voor de juiste instellingen van de productiemachines, verhelpt kleine storingen en verricht opruim- en schoonmaakwerkzaamheden. Je bent proactief, kritisch en hebt oog voor verbeteringen.

Profiel
Je beschikt over een opleiding of ervaring op minimaal MBO 2-niveau (Vapro) en hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie in de voedingsindustrie en/of een achtergrond in het industriële bakkersvak. Je beheerst de Nederlandse taal. Je bent gedreven, leergierig en bereid om in drieploegendienst te werken.

Wij bieden
  • Een uitdagende en verantwoordelijke functie binnen een organisatie met ambitieuze groeidoelstellingen in een prettige werksfeer.
  • Een jaarcontract (en na gebleken geschiktheid uitzicht op een vast dienstverband).
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform Bakkers CAO (38 uur).

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie over deze functie kun je terecht bij Jan Crooijmans (Plant Manager) tel: 06-22664644 .
Mail je CV en korte motivatiebrief naar: sollicitatie@mexmafood.eu.
De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 21 februari.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  sollicitatie@mexmafood.eu
Meer info  www.mexmafood.eu