Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62058

Vacature: Financieel Administratief Medewerker voor Widemex International in Helmond

VACATURENR lv-62058 (02-02-2018)


Widemex International B.V. is een dynamische, internationaal opererende onderneming die zich bezig houdt met het ontwerpen, produceren en verkopen van strijkplankovertrekken en aanverwante artikelen. Vele internationaal bekende merken en winkelketens behoren tot onze klantenkring. Kenmerkend voor Widemex zijn de korte, directe communicatielijnen. Widemex is met circa 130 werknemers, verspreid over meerdere internationale vestigingen,een bedrijf met ambities. Speerpunten zijn kwaliteit en innovatie.

Wegens uitbreiding hebben wij in onze vestiging in Helmond plaats voor:

FINANCIEEL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (M/V; 37- 40 U PER WEEK)


WERKZAAMHEDEN:
  • Verzorgen van de verkoopfacturatie
  • Bewaken van tijdige betaling door klanten
  • Verwerken van bankafschriften
  • Behandelen reclamaties klanten
  • Onderhouden van debiteuren stambestanden
  • Het archiveren van verwerkte documenten
  • Overige voorkomende administratieve werkzaamheden

De wens bestaat dat deze nieuwe medewerker zich in de loop der tijd ontwikkelt tot een allround administratief medewerker.

PROFIEL:
Je beschikt over en MBO+ werk- denk niveau en je hebt ervaring in het voeren van een financiële administratie. Je hebt een uitstekende beheersing van het MS office pakket. Ervaring met Exact Globe (Next) is een pré. Je kunt goed zelfstandig werken, bent flexibel, accuraat en stress bestendig. Gezien het internationale karakter van het bedrijf dien je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal te hebben. Duits en Frans is een pre.

HET AANBOD VAN WIDEMEX:
Widemex biedt jou een afwisselende en veelzijdige functie in een organisatie waarin vrijheid en eigen verantwoordelijkheid sleutelwoorden zijn. Je komt te werken in een enthousiaste en informele sfeer met leuke collega’s. Widemex biedt je een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden.
Jouw sollicitatiebrief en CV kun je sturen naar:
Marjo van Bree
Interim P&O-er
vanbree@petersenvanbree.nl
T: 06 - 53366822

E-mail  vanbree@petersenvanbree.nl
Meer info  www.widemexinternational.com