Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62034

Vacature: Werkvoorbereider/Toezichthouder Algemene Dienst voor Gemeente Stein

VACATURENR lv-62034 (01-02-2018)


Dat maakt Stein voor mij…
Een flexibele en slanke organisatie die gericht is op samenwerking. En waarin mens en organisatie kwantitatief en kwalitatief op orde zijn om de taken van nu en in de toekomst optimaal uit te voeren. Om dit te bereiken, bouwt de gemeente Stein aan een moderne en professionele organisatie. Hierin worden systemen, instrumenten en de organisatiecultuur afgestemd op de visie op de nieuwe organisatie. Onderlinge samenwerking vormt de basis voor goede dienstverlening richting inwoners en bedrijven van de gemeente Stein. Een volwassen organisatie waar je graag in wilt werken. Een gemeente waar je trots op bent!

Om ons hierin te ondersteunen zijn wij voor de afdeling MRO, team Algemene Dienst op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie van

Herhaalde, gewijzigde, oproep


WERKVOORBEREIDER/ TOEZICHTHOUDER ALGEMENE DIENST (1 FTE)


Het betreft een structurele en full-time functie van 1 fte (36 uur per week).

Wat ga je doen?
Je zorgt voor het in stand houden en het onderhoud van de civieltechnische en cultuurtechnische eigendommen van de gemeente.

Je belangrijkste taak wordt het aansturen en organiseren van het dagelijks en groot onderhoud in de openbare ruimte. Je aandachtsgebieden liggen in eerste instantie bij het grijze en blauwe onderhoud. Je krijgt hierin veel eigen verantwoordelijkheid. Je krijgt een rol in de functionele aansturing van onze eigen medewerkers en (onder)aannemers en uiteraard verricht je bijbehorende administratieve werkzaamheden.

Je draagt zorg voor goede eenduidige werkafspraken, een goede werkplanning en een inhoudelijke kwaliteitsbewaking bij de uitvoerende werkzaamheden en stimuleert en ondersteunt initiatieven van inwoners.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een gedreven en enthousiaste mbo-er met relevante werkervaring en een natuurlijke houding gericht op samenwerking:
 • Je hebt een afgeronde MTS civiele techniek en/of kaderfunctionaris uitvoering bouw en infra;
 • Je hebt ervaring met het groot onderhoud wegen, rioolwerkzaamheden en kabel- en leidingwerken;
 • Je hebt minimaal enkele jaren ervaring als uitvoerder en/of toezichthouder grond-, wegen- en waterbouw;
 • Je kunt de verantwoordelijkheid en vrijheid die je krijgt, omzetten in resultaten.
 • Je hebt een open en directe stijl van communiceren. Je zegt waar het op staat
 • Je weet dat samenwerken met collega’s, inwoners en bestuurders een noodzaak is. Hier handel je ook naar;
 • Je bent kritisch en weet tegelijkertijd de werkzaamheden in perspectief te plaatsen;
 • Je hebt overtuigingskracht
 • Je bent in het bezit van VCA-Vol certificaat.
 • Je bent in het bezit van Rijbewijs B.
 • Je bent bekend met de RAW-systematiek.
 • Je hebt kennis van geautomatiseerde gegevensverwerking.

Wat bieden wij?
De functie is ingeschaald in schaal 8 (maximaal € 3376,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Salarispeil 1 januari 2018). Waarbij salariëring in overeenstemming met kennis en ervaring zal plaatsvinden.

Aanvullend hierop zijn de binnen de gemeentelijke overheid gebruikelijke arbeidsvoorwaarden van toepassing zoals:
 • Eindejaarsuitkering;
 • Vakantiegeld;
 • Bijdrage in je ziektekostenverzekering;
 • Levensloopbijdrage;
 • Fiscaal gunstige uitruil van arbeidsvoorwaarden;
 • De mogelijkheid om bij bovenmatig functioneren in aanmerking te komen voor (tijdelijke/vaste) salaristoelagen tussen de 3 en 10%.

Vanaf 1 januari 2017 beschikt de gemeente Stein over de mogelijkheden van een zogenaamd Individueel Keuzebudget Arbeidsvoorwaarden. Verlofrechten, de mogelijkheid ADV op te bouwen, pensioen- en collectiviteitverzekeringen maken dit aantrekkelijke plaatje compleet.

Thuiswerken en flexibele werktijden maken een goede balans tussen werk en privé mogelijk. Hierbij is een betrokken en resultaatgerichte houding noodzaak.

Meer informatie?
Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Erik Peeters (afdelingsmanager) telefoonnummer 06-12 60 58 32. Over de procedure en algemene informatie kun je terecht bij Rob Nabuurs (HR-adviseur), via het telefoonnummer 046-4359314.

Solliciteren?
Een sollicitatiebrief met duidelijke motivatie voor de functie en voorzien van cv kun je tot en met 22 februari a.s. gericht aan het College van Burgemeester & Wethouders, mailen naar vacature@gemeentestein.nl o.v.v. Vacature toezichthouder AD.

E-mail  vacature@gemeentestein.nl
Meer info  www.gemeentestein.nl