Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62024

Vacature: Medewerker Accounts Payable voor DocMorris in Heerlen

VACATURENR lv-62024 (31-01-2018)

Anders tegen de apothekenbusiness aankijken – innoveren – de dialoog opzoeken: dit succesrecept heeft DocMorris tot de bekendste apotheek van Duitsland en tegelijkertijd Europa’s grootste postorderapotheek gemaakt. Inmiddels hebben meer dan 4 miljoen klanten medicamenten bij DocMorris, een dochterbedrijf van Zur Rose Group AG, besteld. Ongeveer 500 medewerkers werken met passie en vooruitstrevende ideeën in internationaal georiënteerde teams continue aan het succes van DocMorris. Wij zijn op zoek naar kandidaten voor de vacature van

MEDEWERKER ACCOUNTS PAYABLE (M/V)

Fulltime, standplaats Heerlen

In deze functie ben je gesitueerd in een administratieve afdeling, die gericht is op het tijdig verwerken van de financiële administratie. Dit is een taak waarbij een combinatie van kennis van boekhouden en affiniteit met ICT essentieel is. Je werkt nauw samen met 20 collega’s. Je rapporteert aan de Teamlead Accounts Payable.

Jouw takenpakket
 • Controleren en verwerken van financiële documenten, boekingen en cijfers in het boekhoudkundig administratief systeem
 • Met behulp van boekhoudkundige software en MS Office analyseren van boekingen en cijfers op juistheid en volledigheid
 • Afwijkingen hierin afstemmen met in- en externe partijen zoals bijvoorbeeld leveranciers
 • Beheren van stamgegevens van leveranciers
 • Actief crediteurenbeheer
 • Leveren van een bijdrage in de voorbereidingen bij de maand-, kwartaal- en jaarafsluiting
 • Verrichten van allround werkzaamheden

Jouw talenten
Onze ideale collega heeft een afgeronde MEAO opleiding aangevuld met minimaal 1 jaar ervaring op boekhoudkundig gebied. Daarnaast beschik je over onder andere de volgende competenties:
 • Accuraat, zelfstandig en resultaatgericht
 • Stressbestendig, flexibel en klantgericht
 • Teamplayer
 • Affiniteit met het werken in financieel ERP systeem, ervaring met Excel
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat bieden we je?
Werken voor DocMorris N.V. betekent werken in een inspirerende en uitdagende werkomgeving. In een informele sfeer, waarin veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en met vriendelijke, hulpvaardige collega´s. We bieden je een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden tot ontplooiing en om vakkennis te verbreden of te verdiepen. Een marktconform salaris (range 2 - 2,5k basissalaris), prima secundaire arbeidsvoorwaarden en een plezierige, informele werksfeer. We werken vanuit ons prachtige duurzame kantoor in Heerlen.

Reageer!
Voldoe je aan bovenstaand profiel en ben je geïnteresseerd in deze uitdagende functie bij DocMorris, reageer dan via email. Mocht je nog vragen hebben neem dan contact op met de afdeling Personeelszaken, mevrouw Antonia Simon.

DocMorris N.V. – Human Resources – Avantisallee 152 - 6422 RA HEERLEN T: 045 - 2017159 – email: jobs@docmorris.dewww.docmorris.de

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  jobs@docmorris.de
Meer info  www.docmorris.de