Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61663

Vacature: Projectleider Civiele Techniek voor Gemeente Brunssum

VACATURENR lv-61663 (12-01-2018)

Ben jij die projectleider die de puntjes op de i zet om het ontwerp, precies zoals we het in ons hoofd hebben, te realiseren en het team te instrueren? Wil jij meewerken en meedenken over toekomstige, infrastructurele projecten? Denk je met trots je naam te kunnen zetten onder projecten zoals de herinrichting van het Lindeplein, de rioolreconstructie van de Muziekbuurt en de ontkluizing van Rode Beek? Dan zijn we op zoek naar jou!

De gemeente Brunssum staat aan het begin van een organisatieontwikkelingstraject. Niet alleen de organisatie is daarmee in ontwikkeling, maar ook zeker onze medewerkers. Dit maakt de gemeente tot een aantrekkelijke werkgever voor kandidaten die actief willen meebouwen, zich willen ontwikkelen en daarin een resultaatverantwoordelijke positie willen vervullen.

De nieuwe afdeling Openbare Ruimte houdt zich o.a. bezig met civiel-technische zaken (riool en weg), beheer van de openbare ruimte (grijs en groen), uitvoering en beheer van verkeersvoorzieningen, en bouwkundig beheer gemeentelijke gebouwen. Binnen de afdeling Openbare Ruimte zijn ca. 30 medewerkers werkzaam en is de functie vacant van

PROJECTLEIDER CIVIELE TECHNIEK (FULLTIME, 36 UUR)

Als projectleider Civiele Techniek ga je de vertaling maken van een projectidee, via uitvoering, naar de uiteindelijke oplevering van het project. Je bent (mede-)verantwoordelijk voor de totstandkoming van het ontwerp, bestek, tekeningen, financiële ramingen, de aanbesteding en toezicht op de realisatie van de projecten. Je voert deze werkzaamheden zelfstandig uit of laat die uitvoeren door derden en legt daarbij verantwoording af aan de coördinator; maar te allen tijde bewaak jij de voortgang en kwaliteit van de projecten. Daarnaast voer je samen met collega's nauw overleg voor de meerjarenplanning van projecten. Bij de uitvoering van de werkzaamheden kom je in aanraking met diverse contractvormen zoals EMVI, D&C en RAW en ben jij het aanspreekpunt van de gemeente Brunssum voor belanghebbenden.

Wat vragen wij?
  • Een afgeronde technische HBO-opleiding (civiele techniek) of vergelijkbaar
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
  • Politiek-bestuurlijke sensitiviteit
  • Ervaring met projectmatig werken
  • Je bent hands-on, pro-actief, samenwerkingsgericht, zelfstandig, creatief, flexibel, ondernemend, nauwkeurig , betrouwbaar en kostenbewust.

Wat bieden wij?
De gemeente Brunssum biedt een salaris van maximaal € 4.225,-- (schaal 10 salaristabel 1 januari 2018) bruto per maand bij een fulltime aanstelling in een 36-urige werkweek. Arbeidsmarkttoelage is bespreekbaar.

De rechtspositieregeling (CAR/UWO) van gemeenten is van toepassing. In ons arbeidsvoorwaardenpakket bestaat vanaf 1 januari 2017 de mogelijkheid gebruik te maken van het Individueel Keuzebudget (IKB) . Dit biedt de medewerker de vrijheid zelf keuzes te maken over de wijze van uitbetaling van een deel (16,8%, peildatum 1-1-2018) van zijn/ haar financiële arbeidsvoorwaarden.

Interesse ?
Hebben wij je interesse gewekt? Dan ontvangen we je CV én uitgebreide motivatie graag via e-mail aan severine.debats@brunssum.nl. Je kunt reageren op deze vacature tot en met 22 januari 2018. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Meer informatie?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jef Maessen, afdelingshoofd Openbare Ruimte, te bereiken via 045-5278675.

E-mail  severine.debats@brunssum.nl
Meer info  www.brunssum.nl