Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61656

Vacature: Werkverantwoordelijke Elektro voor BAM Infra Energie & Water Zuid in Venlo

VACATURENR lv-61656 (11-01-2018)

WERKVERANTWOORDELIJKE ELEKTRO


Door jouw inzet op het gebied van veiligheid en kwaliteit blijven wij onze certificaten behalen, voorkomen wij onveilige situaties op de werkvloer en is onze klant tevreden.

Wat ga je doen?
Bij BAM Infra Energie & Water zorgen wij ervoor dat je ’s avonds onder een warme douche kan stappen, de lampen aan kan doen én dat je ’s morgens kan genieten van een goede kop koffie. Jij als uitvoerder bent hiervoor onmisbaar!

Voor de regio Brabant en Limburg bezoek jij dagelijks projecten waar wij als BAM aan of in de omgeving van het elektro netwerk en bijbehorende installaties werkzaamheden uitvoeren. Hier maak jij collega’s op een coachende en positieve wijze bewust hoe belangrijk het is om veilig en kwalitatief werk te leveren. Door jouw inzet op het gebied van veiligheid en kwaliteit blijven wij onze inspecties/certificaten behalen en voorkomen wij onveilige situaties op de werkvloer. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor zowel je collega’s op de werkplaats als klanten die vragen hebben over de werkzaamheden.

Werkzaamheden:
 • Geen dag is hetzelfde, je hebt geen vaste standplaats en richt je dag in op basis van de afspraken en /of inspecties die je uit gaat voeren;
 • Jij weet als geen ander welke werkzaamheden wij dienen uit te voeren tijdens een project, dit verwerkt jij in de raamopdracht;
 • Plannen is voor jou geen probleem, aan de hand van de uit te voeren werkzaamheden stel jij een haalbare planning op;
 • Als Werkverantwoordelijke binnen BAM coach en instrueer jij dagelijks collega’s op het gebied van veiligheid;
 • Jij zorgt dat je team op de hoogte is en blijft van de geldende wet en regelgeving binnen je project.

Wie zoeken wij?
 • Jij bent in het bezit van een technische opleiding (Specialist of middenkader) op MBO niveau in de richting van elektrotechniek/energietechniek;
 • Hebt ervaring als werkverantwoordelijke op het gebied van elektro;
 • Bent in het bezit van een geldig VCA-VOL diploma, BEI certificaat, WV/IV NEN 3140;
 • Bent handigmet de nieuwste technologieën zoals een IPad;
 • Je krijgt energie wanneer je ziet dat collega’s werken volgens de geldende wet- en regelgeving.

Wat bieden wij?
Wij bieden je uitstekende mogelijkheden om opleidingen te volgen en om nieuwe certificaten te behalen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je iedere dag met plezier en voldoende uitdaging naar je werk blijft gaan! We werken met elkaar in een positieve werksfeer met een bedrijfscultuur waar we samenwerken en elkaar stimuleren. We hebben de persoonlijkheid van een middelgroot bedrijf binnen onze regiobedrijven, maar met de voordelen van een multinational.

Verder bieden we je een:
 • een marktconform salaris per 4 weken;
 • een volwassen secundair arbeidsvoorwaarden pakket volgens CAO kleinmetaal;
 • een leaseauto, laptop en telefoon;

Wie zijn wij?
Energie en water zijn onmisbaar voor ons dagelijks leven. BAM Infra Energie & Water realiseert de infrastructuur die nodig is om ze duurzaam op te slaan en te transporteren. Wij brengen licht, warmte, gas, elektriciteit en water van de bron tot bij de eindgebruiker.

Kortom: bij BAM Infra Energie & Water zorg je ervoor dat je ’s avonds onder een warme douche stapt en dat je in de ochtend kan genieten van een goede kop koffie. Ons werk is belangrijk voor miljoenen huishoudens en daar hebben we jouw talent voor nodig. Wij plaatsen bijvoorbeeld bij 1 miljoen eindgebruikers slimme meters. Een ander mooi voorbeeld betreft het ontwerpen en realiseren van een uniek geluidsscherm met geïntegreerde zonnecellen.

Op onze website maak je kennis met onze collega’s en lees je meer over de projecten die wij uitvoeren.

Contactinformatie
Voor meer informatie over deze positie kun je contact opnemen met Ivo Bremer Corporate Recruiter via ivo.bremer@bam.com of per telefoon via 06 - 11 35 49 12.

Heb je interesse in deze functie dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie via de solliciteer button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Solliciteren
Meer info  bit.ly