Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61633

Vacature: Parttime Psycholoog voor Cicero Zorggroep in Zuid-Limburg

VACATURENR lv-61633 (10-01-2018)

Vacaturemelding
Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.
Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan ruim 2.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 1.800 medewerkers en 800 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaar-den: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Met ingang van 1 maart 2018 is binnen het Cicero Expertisecentrum voor Behandeling en Begeleiding (CEBB) de functie vacant van

PSYCHOLOOG

Gemiddeld 8 uur per week

Functie-informatie:
Als psycholoog word je ingezet op een vaste afdeling (somatiek) binnen één van onze zorgcentra. Daarnaast word je ook incidenteel ingezet binnen de geriatrische revalidatie van Cicero Zorggroep of op een van onze psychogeriatrische afdelingen.
Je komt daarbij te werken in een team van 7 psychologen.
 • Je werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het verrichten van (neuro)psychologisch onderzoek met betrekking tot gedrags- en stemmingsproblemen.Je interpreteert betreffende onderzoeksgegevens en zorgt voor verslaglegging.
 • Je stelt specifieke behandelindicaties vast en zorgt voor het opstellen van behandelplannen.
 • Je neemt deel aan het multidisciplinair overleg en stemt daarbij de behandeling aangaande cliënten af op dat van andere deelnemers van het overleg.
 • Je toetst de resultaten van de behandelingen en evalueert deze. Indien nodig stel je de behandelingen bij en breng je het behandelteam op de hoogte van het behandelingsverloop en van de evaluatie.
 • Je voert de behandelplannen uit gebruik makend van enkele therapievarianten.
 • Je geeft advies en begeleiding aan cliënten en hun familie alsmede aan medewerkers van de afdelingen, vakgroepen en aanvullende zorgprojecten.

Functie-eisen:
 • Je beschikt over een afgeronde opleiding psychologie, bij voorkeur geronto-psychologie.
 • Je beschikt over een aantekening testdiagnostiek.
 • Bij voorkeur beschik je over aantoonbare ervaring/affiniteit met de ouderenzorg.
 • Je bent in staat om zelfstandig in multidisciplinair verband te kunnen werken en daarbij je eigen vakgebied te vertegenwoordigen.
 • Je bent bereid om, in overleg, flexibel te werken en/of extra uren te werken.
 • Je beschikt over eigen vervoer.

Arbeidsvoorwaarden
De functie wordt in eerste instantie aangeboden voor de duur van één jaar, met de intentie bij gebleken geschiktheid en bij ongewijzigde bedrijfsomstandigheden, het dienstverband te verlengen.
De functie wordt gehonoreerd volgens CAO VVT in functiegroep FWG 60.
Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring. Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT (Verpleging – Verzorging en Thuiszorg) van toepassing.

Inlichtingen:
Wil je meer informatie over deze functie, dan kun je hiervoor terecht bij mevr. Mieke Smeets (psycholoog), ( 06 12248278

Sollicitaties
Je schriftelijke sollicitatie kun je vóór 26 januari 2018 richten aan:
Stichting Cicero Zorggroep, Postbus 149, 6440 AC Brunssum t.a.v. Ellis Op den Kamp, recruiter, onder vermelding van vacaturenummer: AS-V1803.
Of reageer per mail: sollicitatie@cicerozorggroep.nl

E-mail  sollicitatie@cicerozorggroep.nl
Meer info  www.cicerozorggroep.nl