Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61552

Vacature: Allround Teeltmedewerker voor Grow Group in Baarlo

VACATURENR lv-61552 (08-01-2018)

De gedegen organisatie
Grow Group is een gedegen internationaal opererend opkweekbedrijf voor uitgangsmateriaal en sierteeltproducten. Bij Grow Group, opgericht in 1953, worden jaarlijks ruim 3 miljard groenteplanten opgekweekt voor de teelt onder glas en in de volle grond. Innovatieve teelttechniek en bio-opkweek zijn diep in het bedrijf verankerde specialismen. Grow Group opereert in Nederland vanuit 4 eigen vestigingen. Partnerships en zelfstandige projecten in veel buitenlandse tuinbouwgebieden in de wereld vormen een steeds belangrijker onderdeel van de totale business van Grow Group. Grow Group werkt in Nederland met 85 mensen in vaste dienst en is actief in meer dan 20 landen, verdeeld over alle continenten.

De uitdagende functie
Wij zoeken een
ALLROUND TEELTMEDEWERKER VOOR ONZE LOCATIE BAARLO.

Als Allround Teeltmedewerker verricht je werkzaamheden die gericht zijn op de teeltvoorbereiding, het telen, oogsten, verpakken en het intern transporteren van tuinbouwgewassen. Het accent ligt op de teeltvoorbereiding en de dagelijkse gewasverzorging. Als breed inzetbare medewerker kan je echter alle voorkomende, uitvoerende werkzaamheden op het bedrijf zelfstandig verrichten. Je moet hierbij denken aan stekken, steksteken, planten, uitzetten, instellen van klimaatregeling, controleren op groei, signaleren van afwijkingen, uitvoeren van gewasbescherming, registratie van productgegevens, uitvoeren van dagelijks onderhoud aan apparatuur en gereedschap, transporteren van gewas en materialen met de vorkheftruck en laden en lossen van vrachtauto’s.

De ambitieuze kandidaat
  • beschikt over een MBO werk- en denkniveau;
  • heeft enige ervaring in de agrarische sector;
  • heeft ervaring met het bedienen/afstellen van machines en het rijden met een vorkheftruck, of beschikt over de nodige motivatie om dit te leren;
  • is een aanpakker met een pro-actieve houding die het fijn vindt om in een hecht team te werken;
  • wil zichzelf blijven ontwikkelen en meegroeien met de huidige ontwikkelingen, waartoe je volop de kans krijgt;
  • beheerst bij voorkeur ook Engels en Duits (mondeling).

Het mooie aanbod
Grow Group biedt kandidaten een veelzijdige baan met veel verantwoordelijkheden en de mogelijkheid vanuit deze functie binnen enkele jaren door te groeien. Werken bij Grow Group is werken bij een zeer onderscheidend, ervaren bedrijf met een uitstekende reputatie. De beloning en overige arbeidsvoorwaarden zijn navenant. En werken in een sector als de internationale (glas) tuinbouw is werken aan de gezonde toekomst van de maatschappij; wie wil dat niet?

Is je interesse gewekt?
Voor meer informatie over de vacature kan je je wenden tot Hilde Aerts, Hoofd P&O. Meer informatie over Grow Group vind je op onze website, www.growgroup.com. Je sollicitatie, bestaande uit een actueel CV en motivatiebrief, kan je richten aan Hilde Aerts, Hoofd P&O, h.aerts@growgroup.com.

E-mail  h.aerts@growgroup.com
Meer info  www.growgroup.com