Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61545

Vacature: Parttime Verzorgenden IG voor Zorghoeve De Port in Kelpen-Oler

VACATURENR lv-61545 (05-01-2018)

Zorghoeve De Port in Kelpen-Oler biedt 24-uurszorg aan 27 dementerende bewoners in drie kleinschalige groepswoningen. De landelijke en agrarische opzet van Zorghoeve De Port maakt de kleinschalige groepswoningen uniek in zijn soort. Zorghoeve De Port is een zelfstandige organisatie, die voor zorg en ondersteuning samenwerkt met Proteion. Deze unieke samenwerking combineert het beste van het landelijk leven en veilige, vertrouwde zorg voor de bewoners en bezoekers.

Voor Zorghoeve De Port in Kelpen-Oler zoeken wij

VERZORGENDEN IG


Ben jij de verzorgende IG die wij zoeken?
Om goed invulling te kunnen geven aan deze functie zoeken wij collega's met een afgeronde opleiding verzorgende IG. Je beschikt over doorzettingsvermogen en volharding. Je kunt veranderingen in het gedrag van cliënten vroegtijdig signaleren en je verricht verzorgende en verpleegtechnische handelingen. Je toont initiatief en bent in staat om cliënten op methodische wijze vanuit een integrale benadering te verplegen. Je draagt zorg voor de begeleiding van cliënten voor wat betreft de psychosociale problematiek en draagt zorg voor reactivering en gezondheidsvoorlichting. Tot slot vind je het leuk om uitdagingen aan te gaan en om te leren. Je hebt een gezonde dosis humor en weet de cliënten te enthousiasmeren. Ze zijn blij met jouw komst!

Arbeidsvoorwaarden
Samen zetten wij ons dagelijks in voor het bieden van de beste zorg aan onze bewoners. Wij vinden het leuk als jij ons team daarbij komt versterken. Graag gaan wij met je in gesprek over een dienstverband voor gemiddeld 24 uur per week in een collegiale, prettige werkomgeving met een open werksfeer. Het werken van minder of meer uren is natuurlijk bespreekbaar.

Wij willen je ook graag een salarisindicatie geven: de functie van verzorgende IG is ingeschaald in FWG 35 met een maximum van 2.566,28 euro bij een dienstverband van 36 uur per week.

Meer informatie
Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de functie van verzorgende IG? Dan kun je voor inhoudelijke vragen met betrekking tot deze vacature contact opnemen met Anita Coolen, Manager Zorghoeve De Port, via tel. 06-20 11 23 66.

Solliciteren
Je kunt je sollicitatiebrief met een uitgebreid CV rechtstreeks mailen naar anitacoolen@deport.nl of solliciteren via de website www.proteion.nl

Voor vragen over de werving- en selectieprocedure kun je contact opnemen met René Bertrams, HR-Businesspartner, via 06-52669368.

E-mail  anitacoolen@deport.nl
Meer info  www.proteion.nl