Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61386

Vacature: Medewerker Financiele Administratie bij Mediaan in Heerlen

VACATURENR lv-61386 (22-12-2017)

Mediaan:
Mediaan is een internationaal IT en consultancy bedrijf opgericht in 1969 in Heerlen. Wij geloven dat technologie het verschil kan maken voor iedere organisatie. Ongeacht welke industrie, je loopt altijd een stap vooruit op de concurrentie.
We willen mensen in staat stellen om te verbinden, inspireren en groeien door gebruik te maken van de kracht van nieuwe technologieën en slimme processen. Dit doen we vanuit onze kantoren in Heerlen, Amsterdam, Brussel, Düsseldorf en München.

Medewerker financiële administratie
Binnen de financiële afdeling van onze Backoffice zoeken we iemand met passie voor cijfers. Je maakt deel uit van een team van 3 en bent samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het tijdig en correct verwerken van alle financiële zaken.

De afdeling is onderhevig aan verandering. Komend jaar zullen we de overstap maken naar een nieuw systeem wat een nieuwe werkwijze zal behoeven. Het doel van de veranderingen is procesoptimalisatie en digitalisering. Je vindt het leuk om deze verandering te doorlopen en je de nieuwe zaken eigen te maken.

Op de korte termijn hou je je vooral bezig met de boekhouding; crediteurenadministratie, bank- en giro boeken en declaratieverwerking. Je assisteert bij de voorbereiding van de financiële rapportages door de juiste controles uit te voeren en helpt je collega’s waar nodig. Door de diversiteit aan werkzaamheden krijg je de ruimte om je kwaliteiten breed in te zetten.

Je hebt de potentie en ambitie om door te groeien en op termijn financiële analyses te maken ter ondersteuning van de directie. Ook verwachten we dat je alert bent op verbeterpunten en meedenkt bij de efficiëntieslag van de financiële processen. Op de lange termijn verwachten we doorgroeimogelijkheden naar de positie van hoofd van de financiële afdeling.

Je weet van aanpakken, bent leergierig en hebt een flexibele houding. Ook ben je een echte teamplayer. Je pakt zaken snel op en bent in staat deze zelfstandig af te ronden. Je rapporteert aan het hoofd van de financiële afdeling en de manager Backoffice.

Je hebt minimaal een HBO-diploma in de richting van finance en/of economie. Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring op een financiële afdeling. Tevens is het een pré als je ervaring hebt van Exact Globe.

Het betreft vooralsnog een functie van 32 uur per week op ons kantoor in Heerlen. De vrije dag is naar eigen inzicht in te vullen m.u.v. de woensdag.

Salaris:
Afhankelijk van opleidingsniveau en werkervaring.

Informatie:
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Michelle van Pol, manager Backoffice en HR, bereikbaar via 045-5718355.
Of kijk op www.mediaan.com/nl/jobs

Solliciteren?
Als je geïnteresseerd bent in deze vacature, stuur dan je CV plus motivatie naar solliciteren@mediaan.nl t.a.v. Michelle van Pol.

Solliciteren
E-mail  solliciteren@mediaan.nl
Meer info  www.mediaan.com