Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61365

Vacature: Warehouse Coordinator voor Neways Micro Electronics in Echt

VACATURENR lv-61365 (21-12-2017)

Heb jij een oog voor kwaliteit, veiligheid en processen? Ben je daarnaast enthousiast, gedreven en ben je iemand die graag de leiding op zich neemt? Dan is de functie van Warehouse Coördinator wat voor jou! In deze functie ben je als meewerkend voorman verantwoordelijk het uitvoeren van alle voorkomende magazijnwerkzaamheden en het aansturen, begeleiden en coachen van de magazijnmedewerkers. Jij een uitdagende en verantwoordelijke baan, wij een Warehouse Coördinator die bijdraagt aan de optimalisatie en borging van de processen in ons magazijn.

Neways Micro Electronics
Waar kom je te werken als Warehouse Coördinator?
Neways Electronics International is een gedecentraliseerde en daardoor slagvaardige organisatie, bestaande uit een holding met zestien werkmaatschappijen in Nederland, Duitsland, Slowakije en China. We vinden niet alleen onze dienstverlening aan klanten belangrijk, maar ook dat we een prettige werkomgeving creëren voor onze ruim 2800 collega’s wereldwijd. Creativiteit en werkplezier staan bij ons centraal en we hechten grote waarde aan persoonlijke relaties met klanten. We geloven dat echte aandacht voor mensen leidt tot betere dienstverlening en een verdere verhoging van de kwaliteit van onze producten: producten die ons leven aangenamer maken. Onze kernwaarden zijn: proactief, klantgericht, teamwork, flexibel en creatief, partnership, afspraak is afspraak en gedrevenheid.

Neways Micro Electronics, gevestigd aan de Voltaweg in Echt, bestaat uit ongeveer 65 medewerkers. Elke dag wordt gemotiveerd gewerkt aan de ontwikkeling, productie, assemblage en het testen van hightech hybride micro-elektronica die aan mondiaal opererende Original Equipment Manufacturers worden geleverd.

Wat ga je doen als Warehouse Coördinator?
Als Warehouse Coördinator ben je verantwoordelijk voor het complete reilen en zeilen van ons magazijn. Van de ontvangst van de goederen tot aan de verscheping naar de klant. Je weet als geen ander hoe je dit proces zo efficiënt mogelijk insteekt en stroomlijnt. Je leidt het magazijn in overleg met de logistiek teamleider en beslist over de inzet van mensen en middelen. Samen met je team voer je de werkzaamheden in het warehouse uit. Je vindt het een uitdaging om de medewerkers van het magazijn, op een zodanig positieve manier te begeleiden en te coachen dat op een gemotiveerde wijze knelpunten worden opgelost. Daarnaast wordt je uitgedaagd om mee te denken over verbeteringen en ideeën aan te dragen. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de logistiek teamleider.

Tot je werkzaamheden behoren verder:
 • Het uitvoeren van taken als warehouse medewerker;
 • Het administratief verwerken van de verschillen in de voorraad, binnen de afgesproken procedures;
 • Het opstellen van procedures voor de werkzaamheden in het magazijn;
 • Het opstellen en rapporteren van procesparameters;
 • Het borgen en continu verbeteren van de warehouse processen;
 • Het voeren van functioneren en beoordelingsgesprekken;
 • Het bepalen van eventuele bijscholing en scholingsaanvragen initiëren;
 • Het signaleren van problemen met andere afdelingen.

Wat vragen we van je als Warehouse Coördinator?
Als Warehouse Coördinator weet jij als geen ander hoe je gestructureerd en zelfstandig te werk moet gaan. Je bent daarnaast ook een echte teamspeler en weet je collega’s positief aan te sturen, te begeleiden en motiveren. Je bent proactief ingesteld en in staat om op de juiste wijze procesparameters en voortgangsrapportages te rapporteren. Door jouw nauwkeurigheid en gedreven houding draag je zorg voor een gecontroleerde voorraad en een goedlopend logistiek proces.

Verder vragen we:
 • Een afgeronde opleiding op mbo+/hbo-niveau in een logistieke of bedrijfskundige richting;
 • Kennis en ervaring met leidinggeven en het organiseren van logistieke werkprocessen;
 • Kennis van logistieke besturingssystemen en office;
 • Kennis van rapportage technieken;
 • Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in zowel het Nederlands en Engels, Duits is een pre;
 • Een fulltime beschikbaarheid;
 • Dat je woonachtig bent in de regio Eindhoven, Venray, Venlo, Aken, Maastricht.

Wat bieden wij je als Warehouse Coördinator?
In de rol van Warehouse Coördinator bieden wij je een uitdagende functie in een dynamische en kerngezonde productieomgeving. Je krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en winstgevendheid van Neways. Wij bieden je een fulltime positie binnen een zeer gedreven en collegiale werkomgeving met veel vrijheid voor initiatieven en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden wij je een jaarcontract. Naast een passend salaris kun je denken aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:
 • 27 vakantiedagen
 • 13 adv-dagen
 • 8% vakantiegeld
 • Flexibele begin- en eindtijden
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding

Na een gedegen inwerkprogramma en goede begeleiding krijg je de ruimte je rol zelfstandig te vervullen.

Wil je kennismaken of meer weten? Je bent van harte welkom!
Voor functie inhoudelijke informatie, neem gerust contact op met Ángela Castaño Estévez, Recruiter, via +31-628079800. Ángela legt je graag uit wat de functie Warehouse Coördinator inhoudt en hoe het is om je loopbaan te starten bij Neways. Voor solliciteren gebruik je de solliciteerbutton op onze website www.werkenbijneways.nl.

Neways hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma's en identiteitsbewijs te zien krijgen.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
E-mail  recruitment@werkenbijneways.nl
Meer info  www.werkenbijneways.nl