Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61345

Vacature: Machinebouwer voor Bude Techno Service in Maastricht

VACATURENR lv-61345 (21-12-2017)

Budé Group bv is al meer dan 30 jaar actief in de wereld van industriële productieautomatisering, revisie en onderhoud. Ons doel is onze kennis en vakmanschap in te zetten om daarmee duurzame productiviteitsverbetering bij onze relaties te realiseren. Dit doen we door de integrale inzet van kennis, ervaring en innovatie op het gebied van werktuigbouwkunde, besturingstechniek en projectmanagement. Budé Group bv staat voor innovatie, technisch hoogstaand vakmanschap én voor langdurige relaties met haar klanten. Van kleine modificaties tot grote nieuwbouwprojecten: samen zoeken we naar de beste oplossing, waarbij optimalisatie en kostenbesparing vooropstaan.

Budé Group bv bestaat uit een ingenieursbureau met daaraan gekoppeld de machinefabriek Budé Techno Service bv. Binnen de machinefabriek worden de ontwikkelde machines eigenhandig vervaardigd. Daarnaast worden vele (kleine) projecten uitgevoerd voor en bij onze klanten op het gebied van reparatie en onderhoud.

Voor onze machinefabriek, Budé Techno Service bv, zijn wij in verband met uitbreiding op zoek naar een:

MACHINEBOUWER


Functieomschrijving
In de functie van machinebouwer ben je verantwoordelijk voor productie en assemblage van speciale machines in zowel staal als RVS-uitvoering. Middels het toepassen van verschillende soorten lastechnieken (tig en mig) realiseer je diverse werkstukken volgens tekening en werkvoorbereiding. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van montagewerkzaamheden, het zelfstandig samenstellen van een constructie middels boren, knippen, zagen en lassen, indien nodig het installeren van machines (ook op locatie) en het bouwen van diverse kleine tot middelgrote constructies. Je levert een actieve bijdrage op het gebied van kennisuitwisseling en je bent en blijft up-to-date omtrent nieuwe ontwikkelingen, technieken en methodes binnen het vakgebied.

Functie-eisen
Je hebt een afgeronde technische opleiding op MBO werk- en denkniveau en meerdere jaren relevante werkervaring. Je bent praktisch, pro-actief, klantgericht en doelgericht ingesteld en je beschikt over een sterke persoonlijkheid. Daarnaast beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden.
Je bent in het bezit van een VCA-certificaat of je bent bereid dit te behalen en werkt ook conform deze regels. Je bent flexibel en indien noodzakelijk bereid om werkzaamheden uit te voeren buiten de normale werktijden.

Arbeidsvoorwaarden
Werken bij Budé Techno Service bv betekent werken in een afwisselende functie binnen een dynamische, innovatieve en technische omgeving. Wij zijn een informele organisatie en bieden je een passend salaris, een goed arbeidsvoorwaardenpakket en voldoende persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden

Interesse?
Stuur je CV met motivatie naar vacatures@bude.com. Voor meer informatie over de functie en het bedrijf kun je contact opnemen met Joyce Wehkamp-Kuijpers via telefoonnummer 043 – 363 57 00.

E-mail  vacatures@bude.com
Meer info  www.bude.com