Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61332

Vacature: Praktijkmanager voor ZIO in de regio Maastricht & Heuvelland

VACATURENR lv-61332 (21-12-2017)

ZIO, Zorg in Ontwikkeling, is een eerstelijns organisatie die huisartsen, fysiotherapeuten en andere eerstelijns zorgverleners in de regio Maastricht & Heuvelland ondersteunt bij hun bedrijfsvoering. ZIO organiseert en contracteert zorg voor chronisch zieken en biedt ondersteuning op het gebied van praktijk/bedrijfsvoering voor aangesloten zorgaanbieders (scholing, personeel, vastgoed, centrale inkoop et cetera).

De laatste jaren hebben zich grote veranderingen in de huisartsgeneeskunde voltrokken. Zo zijn er grotere samenwerkingsverbanden en netwerken ontstaan. Tevens is er een toenemende regeldruk ontstaan en is er veel zorg uit de 2e lijn naar de huisarts verschoven. In het licht van deze ontwikkelingen zijn we voor de huisartsen in de regio op zoek naar meerdere:

PRAKTIJKMANAGERS (M/V) 32-38 UUR


Voor deze functie ben je een gedreven professional op HBO werk- en denkniveau met aantoonbare managementkwaliteiten.

Profiel
Je hebt aanwijsbare ervaring en plezier in management en organisatie. Je bent communicatief en organisatorisch sterk onderlegd en hebt affiniteit met de zorg. Persoonlijk ben je zelfstandig, flexibel en computervaardig. Als praktijkmanager zorg je voor de ondersteuning van managementtaken op het gebied van; Organisatie en beleid, Kwaliteit, Personeel, Financieel en Middelen. Hierbij houd je rekening met de eisen binnen de tegenwoordige praktijkorganisatie en zorg je ervoor dat de huisarts zich kan focussen op adequate patiëntenzorg. Verder ben je in staat om in samenwerking met de huisartsen het beleid verder vorm te geven vanuit de insteek van het kwaliteitssysteem (HaZo24).

Functie-eisen
  • Afgeronde relevante HBO opleiding;
  • Affiniteit in de zorg;
  • Aantoonbare management ervaring (bij voorkeur in de zorg);
  • Minimaal 5 jaar werkervaring (bij voorkeur in een soortgelijke functie);
  • Kennis en ervaring met kwaliteitssystemen (specifiek ISO/NEN zorg).

Aanbod
Een zelfstandige, verantwoordelijke en afwisselende functie in een organisatie die volop in ontwikkeling is. Een tijdelijk dienstverband met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Huisartsenzorg (schaal 9). Heb je vragen over deze vacature of wil je solliciteren? Neem dan contact op met Petra Van den Akker 043-350 6929 of stuur je CV en motivatie vóór 22 januari 2018 naar info@zio.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  info@zio.nl
Meer info  www.zio.nl