Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61323

Vacature: DTP / Graphic Designer voor Innovatest in Maastricht

VACATURENR lv-61323 (20-12-2017)

INNOVATEST Europe BV gevestigd te Maastricht heeft zich toegelegd op de ontwikkeling en productie van apparatuur voor het meten van hardheid van metalen, kunststoffen en elastomeren.

Afnemers van onze producten zijn o.a. de toeleveranciers van de auto industrie wereldwijd en de toeleveranciers van luchtvaart giganten zoals Airbus en Boeing. Ook laboratoria voor mechanisch / elektronisch schadeonderzoek beoordelen incidenten o.a. op basis van apparatuur van Innovatest.
Binnen INNOVATEST Europe BV werken wereldwijd ruim 100 medewerkers enthousiast en voortvarend mee aan de snelle ontwikkeling van de onderneming.

In de vestiging gelegen te Maastricht bevindt zich ook het ‘’Center of Excellence’’, de ontwikkelingsafdeling voor mechanica, elektronica en software; INNOVATECH Holding BV. De lokale, provinciale, Nederlandse en Europese overheden ondersteunen INNOVATECH Holding BV en INNOVATEST Europe BV op het gebied van High Tech Research & Development.

Voor de uitbreiding en ondersteuning van ons marketing & communicatie team zoeken wij een ervaren, allround en creatieve:

DTP / GRAPHIC DESIGNER


In deze fulltime functie als Allround Desk Top Publisher verzorg je de informatie en communicatie over Innovatest en werk je aan catalogi, brochures en handleidingen;

Je hebt gevoel voor hoge kwaliteit en je werkt zeer zorgvuldig, maar je bent vooral ook efficiënt en voortvarend.

Onze wensen zijn:
  • Relevante opleiding op HBO niveau, of MBO met ruime ervaring
  • Indesign, Photoshop en Illustrator hebben voor jou geen geheimen
  • Ervaring met het druk-klaar aanleveren van bestanden
  • Kennis van productfotografie is een pré
  • Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal
  • Je bent proactief, denkt mee, maar kan ook werken binnen de lijnen van een bestaand concept
  • Je voert opdrachten snel en efficiënt uit

Werken bij INNOVATEST Europe BV;
Wij bieden een interessante, verantwoordelijke, zelfstandige baan, op internationaal niveau, in een prettige werkomgeving, binnen een sterk team van collega’s en met marktconforme arbeidsvoorwaarden en beloning volgens toepasselijke CAO voorwaarden en prestatie.

Interesse in deze uitdagende functie?
Stuur dan jouw sollicitatie (brief, CV, pasfoto en bij voorkeur voorbeelden uit je portfolio of links van eerder werk) naar:
INNOVATEST Europe BV, Borgharenweg 140, 6222 AA MAASTRICHT, telefoon 043-3520060 ter attentie van Human Resources recruitment@innovatest-europe.com Dhr. R. Engbersen.

Meer informatie over INNOVATEST Europe BV kunt u vinden op www.innovatest-europe-com.

E-mail  recruitment@innovatest-europe.com
Meer info  www.innovatest-europe-com