Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61269

Vacature: Manager Verkoop & Marketing voor Avance Werving & Selectie in Maastricht

VACATURENR lv-61269 (19-12-2017)

Onze opdrachtgever is een Nederlands bedrijf met meer dan 25 jaar internationale ervaring in de interieur- en decoratiebranche. Vanuit het hoofdkantoor in Venlo en 2 nevenvestigingen (en online kanalen) worden klanten 7 dagen per week op hun wenken bediend.

Avance Werving & Selectie zoekt voor deze opdrachtgever een

MANAGER VERKOOP & MARKETING

Wat ga je doen:
Als Manager Verkoop & Marketing ben jij de meewerkend voorman die het verkoopteam op krachtige en duidelijke wijze aanstuurt. Dit team bestaat uit 12 medewerkers. De prioriteit ligt in eerste instantie bij het realiseren van de gestelde omzetdoelen. Uitganspunt is dat de klant centraal staat en pro actief benaderd wordt. Hierbij kijk je ook verder dan je de eigen afdeling en spar je met je collega afdelingsmanagers. Je bouwt verder aan de verkoopstrategie voor de lange termijn, waarbij ook het zoeken naar nieuwe klanten centraal staat.

Als lid van het MT rapporteer jij direct aan de directeur en bepaal jij mede de richting van het bedrijf.

Wat heb je in huis:
Je houdt van een commerciële uitdaging waarbij je, met respect voor hetgeen opgebouwd is, de volgende stap gaat maken naar verdere groei. Een proactieve houding en voorbeeldgedrag zijn de basis. Gaan voor resultaat, oog voor de medewerkers, structuur en visie passen goed bij je.

Verder beschik je als Manager Verkoop & Marketing over een hands on mentaliteit en een uitstekende beheersing van de Duitse en Engelse taal. Daarnaast ben je bereid om 2 keer per maand te werken op zondag of tijdens speciale events.
Kandidaten met ervaring in de retail, groothandel of hotelwezen hebben een pré.

Wat biedt onze opdrachtgever:
Onze opdrachtgever biedt een baan in een zeer dynamische en ondernemende omgeving met volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast bieden zij een contract voor bepaalde tijd aan, dat bij goed functioneren omgezet kan worden in een contract voor onbepaalde tijd.

Heb je het goede gevoel?
Reageer dan meteen via www.avance.jobs/kandidaten/vacaturezoeker/id=13376/country=NL.
Voor meer informatie kun je bellen met Lanny Roest op telefoonnummer 06-51 000 420.

Solliciteren
Meer info  www.avance.jobs