Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60890

Vacature: Monteur WTB voor AkzoNobel in Herkenbosch

VACATURENR lv-60890 (27-11-2017)

Breed inzetbare monteur WTB die elke dag bij wil leren in kwaliteitsbewuste productieomgeving

Bij Maintenance houden we een volcontinu chemisch bedrijf veilig aan de gang. Dat vraagt om brede inzetbaarheid, vooral bij storingen tijdens consignatiediensten. Heb jij het in je?

AkzoNobel Specialty Chemicals is een van ’s werelds belangrijkste producenten van chemicaliën. Onze productenrange omvat onder andere cellulosespecialiteiten, chelaten, ethyleenamines, metaalalkylen, micronutriënten, organische peroxiden, polysulfiden, herbruikbare poederpolymeren en zwavelderivaten. Deze chemicaliën vind je terug in producten die iedereen overal ter wereld gebruikt. In onze fabriek in Herkenbosch produceren we chelaten in een volcontinurooster. De afdeling Maintenance werkt in dagdienst (met consignatiediensten). De monteurs en engineers van Maintenance zorgen dat we dóór kunnen draaien, door de installaties, apparaten en constructies te onderhouden, te repareren en ook nieuw te bouwen. Voor deze afdeling zoeken wij nu een zelfstandige en breed inzetbare

MONTEUR WTB


Het interessante aan deze baan is dat je - eenmaal ingewerkt - consignatiediensten gaat draaien waardoor je te maken krijgt met zeer diverse werkzaamheden. Dat vraagt dus een allround inzetbaarheid en de bereidheid (én het vermogen) buiten de kaders van je eigen vakgebied te kijken. Tijdens de gewone gang van zaken verricht je voorkomende reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan de hand van heldere opdrachten en instructies. Ook krijg je te maken met nieuwbouw en aanpassingen aan bestaande installaties. Verder analyseer je storingen, kijk je wat je zelf kunt verhelpen en schakel je anders - na overleg met de Supervisor - deskundigen uit andere disciplines in. Verder zijn er natuurlijk ook de preventieve onderhoudswerkzaamheden, ondersteuning van externe contractors voor specifieke apparatuur (heel leerzaam!) en moet je continu opletten of alles volgens de regels en veilig gaat. Dagelijkse rapportage behoort eveneens tot je takenpakket.

Jouw kwaliteiten
  • Werktuigbouw op MBO-niveau en enige jaren praktische ervaring
  • Bij voorkeur kennis van de chemische industrie en bijbehorende veiligheidsaspecten
  • Breed inzetbaar, oog voor kwaliteit;
  • Communicatief sterk, geconcentreerd en accuraat
  • Volgt instructies nauwgezet op maar blijft óók zelf nadenken.

Interessante baan voor allround WTB'er
Wij zijn bij AkzoNobel altijd bezig met kijken of dingen sneller, efficiënter, veiliger... kortom beter kunnen. Ook jij draagt daaraan bij, waarbij je eigen ideeën natuurlijk uiterst welkom zijn. Jij werkt samen met de operators 'aan het front' en bent dus uitstekend in staat om mogelijke verbeteringen te signaleren. Verder verwachten wij dat je leergierig bent en steeds meer taken zelfstandig kunt aanpakken, als een échte allrounder in WTB.

Interesse?
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Samantha Veer, Talent Resourcing Partner telefoon 088-010 6789 #2. Je sollicitatie ontvangen wij graag via onze op online vacaturebank, referentie 170004GZ of reageer via de 'Solliciteer' button.

Een pre-employment screening kan onderdeel uitmaken van het recruitment proces.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatureplaatsing wordt niet op prijs gesteld.


AkzoNobel is 's werelds grootste verf- en coatingsonderneming en een vooraanstaand producent van specialistische chemicaliën. We zijn toonaangevend in diverse markten en hebben merken in landen over de hele wereld. We zijn actief in een aantal belangrijke marktsegmenten, van bouw en infrastructuur tot en met transport, industriële- en consumptiegoederen. Daarnaast zijn we marktleider in de sector duurzaamheid en nummer één op de bekende Dow Jones Sustainability Index. In de praktijk betekent dit dat onze duurzame oplossingen deel uitmaken van je dagelijkse leven, en dat van vrienden en familie; ze zijn de onderscheidende factor waardoor jij kunt doen wat gedaan moet worden.

Solliciteren
Meer info  www.akzonobel.nl