Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60785

Vacature: Accountmanager Techniek voor Vecon Engineering in Geleen

VACATURENR lv-60785 (20-11-2017)


ACCOUNTMANAGER TECHNIEK,

met doorgroei ambities


Vecon Engineering BV zoekt een jonge talentvolle dynamische accountmanager techniek (man/vrouw) Ben jij dat commerciële talent met affiniteit voor techniek ? Ben jij die man/vrouw welke een passie heeft met mensen ? Vindt jij het leuk om commercieel resultaat te bereiken ? Vindt jij het leuk om mee te werken aan de opbouw van een dynamisch jong bedrijf met ambities ? Dan heeft Vecon Engineering BV een baan voor je met perspectief. Ons bedrijf is gevestigd aan de Transportlaan 111 te Geleen.

Je start als accountmanager detachering, die zijn/haar eigen markt opbouwt, hetgeen inhoudt dat je nieuwe klanten (bedrijven) werft en bestaande klanten verder uitbouwt. Bij de werving en het uitbouwen van klanten is het uitdiepen van hun klantvragen wezenlijk. Op deze manier ontzorg je hen zodat zij zich met hun core-business kunnen bezighouden. Tevens ga je op zoek naar medewerkers, waarbij je gebruik maakt van verschillende recruitment tools en netwerkmeetings. Je zult hierbij worden begeleid afhankelijk van de reeds eerder opgedane ervaring. Verder worden je cursussen aangeboden om je commerciële talenten verder te ontwikkelen. Afhankelijk van je ontwikkeling ga je meer verantwoordelijkheid krijgen, welke kan uitmonden in het aansturen en coachen van nieuwe commerciële medewerkers.

Wat wordt verwacht?
Jij bent van HBO/ WO niveau;
Enige jaren ervaring als accountmanager zijn een pré;
Hebt goede contactuele eigenschappen;
Hebt een pro-actieve en flexibele instelling
Bent niet bang om afgewezen te worden en derhalve goed in “koude acquisitie”;
Hebt affiniteit met acquisitie, onderhandelen, relatiebeheer en techniek.

Wat bieden wij?
Een uitdagende baan met perspectief;
Een passend salaris;
Een auto van de zaak, afhankelijk van je niveau;
Een telefoon en laptop;
Bij het bereiken van de afgesproken doelstellingen zijn bonussen te verdienen.

Wie wij zijn:
Vecon Engineering werkt vanuit een resultaat- en mensgerichte aanpak. Het DNA van Vecon Engineering bestaat uit een topsportersmentaliteit. Dit betekend dat wij er alles aan doen om de uitdagingen van onze klanten op een effectieve manier op te lossen. Vecon Engineering typeert zich door haar doorzettingsvermogen om haar klanten te helpen en bewustzijn van goede zorg voor haar medewerkers. De kernwaarden van Vecon Engineering zijn het fundament voor SUCCES!

Solliciteren
E-mail  jean.verhasselt@veconengineering.com
Meer info  www.veconengineering.nl