Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60780

Vacature: Operator 5-ploegendienst voor AkzoNobel in Herkenbosch

VACATURENR lv-60780 (20-11-2017)

Heb jij VAPRO B en zit je altijd vol ideeën over hoe processen beter kunnen? Bij ons kun je je ei kwijt.

Wij zoeken operators die méér willen: innovatieve doeners met de ambitie zich verder te ontwikkelen.

AkzoNobel Specialty Chemicals is een van ’s werelds belangrijkste producenten van chemicaliën. Onze productenrange omvat onder andere cellulosespecialiteiten, chelaten, ethyleenamines, metaalalkylen, micronutriënten, organische peroxiden, polysulfiden, herbruikbare poederpolymeren en zwavelderivaten. Deze chemicaliën vind je terug in producten die iedereen overal ter wereld gebruikt. In onze fabriek in Herkenbosch produceren we chelaten en micronutriënten in een volcontinurooster. Ter uitbreiding van de productieteams zijn wij nu op zoek naar een gedreven en leergierige aanpakker met VAPRO B en enkele jaren relevante ervaring voor de functie van

OPERATOR PRODUCTIE III


Na een gedegen inwerkperiode word je in een ploeg van 10 mensen verantwoordelijk voor het beheer van diverse productielijnen. Dat wil zeggen dat je vanuit de controlekamer en in het veld in de gaten houdt of alles conform de eisen draait, en indien nodig de processen bijstelt. Een verantwoordelijke baan, ook al omdat wij werken met gevaarlijke stoffen. Als er werkzaamheden gepland zijn, zorg je via de LOTOTO-procedure voor het tijdig en veilig opleveren van de installatie. Daarnaast zul je regelmatig met de heftruck gereed product in zakken, big bags en vaten verplaatsen, waarbij je steeds in de gaten houdt of alles goed verpakt en gelabeld is. Ook het zelfstandig oplossen van kleine technische storingen behoort tot je taak, waarbij je natuurlijk bij twijfel over de juiste aanpak wel steeds de Wachtchef of iemand van maintenance inschakelt. Safety first!

Jouw kwaliteiten
  • VAPRO B-opleiding aangevuld met minimaal 5 jaar ervaring;
  • Leergierig met voldoende capaciteiten voor ontwikkeling;
  • Zelfstandig, eigen initiatief, kwaliteitsgericht en risicobewust;
  • Doener die continu nadenkt over hoe het beter kan;
  • Fan van lean manufacturing en voortrekker in innovatie.

Ons aanbod
Het boeiende aan deze baan is dat je met het groeien van je ervaring steeds meer productieprocessen met uiteenlopende apparatuur kunt aansturen (we hebben meerdere en verschillende proceslijnen). Die afwisseling houdt je alert. Verder krijg je bij ons de kans om volop je innovatietalent in te zetten. Wij houden ervan als iedereen - van operator tot manager - continu bezig is met het optimaliseren van onze processen. Dus als jij ideeën hebt over hoe iets sneller, efficiënter, veiliger, goedkoper of op andere manier beter kan, dan krijg je alle ruimte om je ideeën te presenteren én in veel gevallen ook zelf (in een projectteam met een procestechnoloog) uit te voeren.

Jouw reactie
Zoek je een baan bij een technische werkgever die jouw inbreng en eigen initiatief zeer op prijs stelt? Reageer dan. Voor meer informatie neem je contact op met Merith de Bock, Talent Resourcing Partner, telefoonnummer (088) 0106789 #2. Je sollicitatie ontvangen we graag via het vacaturedeel van onze website www.akzonobel.nl/careers, referentie 170004ZD. Of klik op de 'Solliciteer' button.

Een pre-employment screening kan onderdeel uitmaken van het recruitment proces.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacatureplaatsing wordt niet op prijs gesteld.

AkzoNobel maakt essentiële producten die inspireren en het dagelijks leven prettiger maken. Als internationaal vooraanstaande verf- en coatingsonderneming en een belangrijk producent van specialistische chemicaliën leveren we essentiële ingrediënten, essentiële bescherming en essentiële kleuren voor consumenten en industrie wereldwijd. We hebben een rijke geschiedenis en zijn pioniers in duurzame technologie en innovatieve producten, die tegemoet komen aan de groeiende behoeften van onze snel veranderende planeet en tegelijkertijd het leven makkelijker maken. Ons hoofdkantoor staat in Amsterdam en we hebben 45.000 medewerkers in 80 landen. Tot onze merken behoren bekende namen als Flexa, Alabastine, Sikkens en Jozo. We hebben een permanente leiderschapspositie op het gebied van duurzaamheid. Van daaruit zetten we ons in om steden en omgevingen levendiger te maken, te beschermen, en kleur te geven.

Solliciteren
Meer info  www.akzonobel.nl